Costa Rica Natuur in Luxe

Costa Rica natuur in luxe
Uvita Bali Bosque: jouw privé zwembad bij jouw luxe bungalow met uitzicht over de jungle en de Pacific Ocean.

Costa Rica Natuur in Luxe in 20 dagen

De individuele rondreis Costa Rica Natuur in Luxe, voert je in 20 dagen tijd langs acht comfortabele hotels. Je bezoekt Tortuguero aan de Caribische kust, de vulkaan Turrialba, de hoog gelegen nevelwouden van San Gerardo de Dota en de tropische Pacific kust.

Bij aankomst halen wij  jou op van het vliegveld. Dan brengen we je naar het comfortabele en luxe hotel Bougainvillea. De volgende morgen staat een busje je op te wachten om je mee te nemen naar je volgende bestemming: Tortuguero!

Zwembad hotel Bougainvillea
zwembad Hotel Bougainvillea

Dag van aankomst:

Hotel Bougainvillea, bekend om zijn bijzondere tropische tuin. Want daar zie van bijna alle bloeiende planten van Costa Rica een exemplaar die er een plekje hebben gekregen.

Tortuguero kanaal
Tortuguero

dag 2, 3: Mawamba Lodge

Eerst met een bus en daarna overstappen in de boot om dan varend door het oerwoud in Tortuguero aan te komen. Dit dorpje is gelegen in een natuurpark en pal aan het strand waar de schildpadden aan land kruipen om er hun eieren te leggen. Op de terugweg staat jouw huurauto klaar in Guapiles om je verdere reis te vervolgen.

dag 4, 5, 6: El Arbol of Treehouse Lodge of Geckoes Lodge

badkamer Tree House Lodge
badkamer Tree House Lodge

El Arbol biedt je een bijzondere plek midden in de jungle waar de aapjes voor je veranda voorbij komen, Treehouse Lodge staat in de lijst van de 50 meest bijzondere boomhuizen ter wereld en bij Geckoes Lodge logeer je in een bungalow met privé zwembadje. Bezoek vooral het Jaguar Centrum waar baby -luiaard en –aapjes, die wees zijn geworden, worden opgevangen en grootgebracht om dan weer in de natuur terug gezet te worden.

dag 7, 8, 9:  Guayabo Lodge

vulkaan Turrialba
vulkaan Turrialba

Bergen en ongerepte natuur omringen Guayabo Lodge. Vanaf je balkon zie je op veilige afstand de vulkaan Turrialba rook en as uitblazen. En je kunt in de omgeving wandelingen maken of de ruïnes van de oude indianenstad Guayabo bezichtigen. ’s Avonds wordt een uitstekend diner geserveerd.

dag 10, 11: Dantica Lodge  

quetzal
quetzal

Dantica Cloud Forest Lodge is gelegen in de nevelwouden van San Gerardo de Dota. Vandaar kun je dan een bezoek brengen aan het natuurpark Los Quetzales en Tapanti.  Of maak een wandeling maken (evt. met gids) door het 9 hectare grote privé natuurgebied, waar je natuurlijk de beroemde quetzal kunt spotten.

dag 12, 13, 14: Villas Rio Mar of Uvita Bali Bosque

zwembad Villas Rio Mar
zwembad Villas Rio Mar

 Villas Rio Mar biedt bungalows aan midden in de natuur, zwembaden en een goed restaurant. En bij Uvita Bali Bosque slaap je in een luxe bungalow, gebouwd in Balinese stijl met prive zwembad. En ook midden in de jungle boven in de heuvels van Uvita.
Vooral in deze prachtige streek is veel te zien en te doen: ongerepte palmenstranden, mangroven, walvissen en dolfijnen. Ook kunt je kiezen voor een tocht naar de beroemde natuurparken Corcovado en Manuel Antonio.  

dag 15, 16, 17: Mar de Luz of Playa Bejuco

Mar de Luz ligt in de toeristische plaats Jaco met allemaal gezellige winkeltjes en restaurantjes, op 5 minuten lopen van het strand. Playa Bejuco ligt bij het strand in een rustige omgeving. Het hotel biedt luxe kamers. Maar ook een zwembad en een goed restaurant. Vanuit de hotels kun je een bezoek brengen aan het bekende Park Manuel Antonio. Of maak een boottocht over een krokodillenrivier Tarcoles. Het Nationale Park Carara is bekend onder andere vanwege de vele ara’s die er rondvliegen. Maar ook zijn ook herten, bosvarkens, agoeti’s, apen, luiaards, neusbeertjes te spotten.  

dag 18: Hotel Bougainvillea

De rondreis Costa Rica Natuur in Luxe eindigt weer bij Hotel Bougainvillea, waar je nog gebruik kunt maken van de tennisbanen en het zwembad of maak een wandeling door de tropische tuin en daarna gezellig een drankje gaat drinken aan de sfeervolle bar. En bij dit hotel wordt ook jouw huurauto opgehaald.

dag 19: vertrek San Jose. Natuurlijk brengen we je naar het vliegveld.

dag 20: weer thuis.

Tarieven Rondreis Costa Rica Natuur in Luxe

HOOGSEIZOEN VANAF €1625 per persoon, uitgaande van een tweepersoonskamer

LAAGSEIZOEN  VANAF €1420 per persoon, uitgaande van een tweepersoonskamer.
De huur van een TOYOTA RUSH is bij de prijs van de Rondreis Costa Rica Natuur in Luxe inbegrepen, bij een reis met min. 2 pers.
Lees onze voorwaarden op www.hollandhotelscr.com/voorwaarden-en-garantie/

e-mail: contact@hollandhotelscr.com

Natuurlijk kunnen we de route van de Rondreis Costa Rica Natuur in Luxe geheel aan uw wensen aanpassen. Neem dan even contact met ons op en we regelen het!