andere rondreizen

rondreis Costa Rica

nog meer mogelijkheden

Costa Rica via een individuele rondreis bezichtigen? Of op stap met een groepsreis voor vogelaars met een professionele gids? Dat kan, want naast de groepsreis onder begeleiding van een privé gids bieden wij nog een paar andere rondreizen aan.
Of wil je een rondreis speciaal voor jou op maat gemaakt? Dat kan.
HIER aanvragen.

Groepsreis Costa Rica ontdekken in 18 dagen

corcovado bord
op weg naar Corcovado

Met een privé gids gaat een groep van maximaal 8 personen gedurende 18 dagen een rondreis maken door Costa Rica. Daarbij maken we kennis met veel facetten van Costa Rica. We varen over rivieren door de mangrovenbossen, vulkanen en watervallen komen aan bod. We wandelen door nevel- en tropische regenwouden en natuurlijk bezoeken we ook tropische strandjes.
Er kunnen maximaal 8 of 9 reizigers mee. We reizen in een busje met privé chauffeur.
Vanaf €2460 p.p., incl transport, excursies en de meeste maaltijden.

Groepsreis, speciaal voor de liefhebbers van het spotten van vogels, 20 dagen.

kolibrie rondreis Costa Rica

Deze reis staat onder leiding van onze gids Pepe, een Nederlandstalige Costaricaan, bioloog met een grote kennis van de flora en fauna van Costa Rica en verwoed fotograaf.
De datum van de rondreis wordt vastgesteld in overleg met jou en de gids. Speciaal voor vogelaars! Wel 400 vogelsoorten zullen er gespot worden tijdens deze vogelspot groepsreis Er kunnen maximaal 8 reizigers mee, minimum aantal is 5 reizigers. We reizen in een busje.
Vanaf €2420 p.p., incl transport, excursies en de meeste maaltijden.

Individuele rondreis Natuur in Luxe in 20 dagen

rondreis costa rica

Wil je samen met je partner op eigen gelegenheid op avontuur door Costa Rica in een huurauto? En stel je comfort en luxe tijdens je reis erg op prijs? Maar natuurlijk wel alles van de tropische natuur zien? Dan ben je hier aan het juiste adres. We halen je op van het vliegveld en de volgende morgen staat je huurauto bij het hotel klaar om te kunnen beginnen aan jouw rondreis door Costa Rica.
Vanaf €1420 p.p. incl. huurauto.

Individuele Rondreis Natuur en Relax in 23 dagen

Afbeeldingsresultaat voor holland hotels costa rica

Deze rondreis maak je samen met je partner in een huurauto waarbij je onderweg negen verschillende hotels bezoekt. Onderweg krijg je alle facetten van de Costaricaanse natuur te zien, tropische oer- en regen-en nevel-wouden, mangroven, vulkanen, rivieren, watervallen en tropsche strandje omzoomt door schaduwgevende palmbomen.
Vanaf €1220, incl huurauto.

Aan de reizen zijn voorwaarden verbonden.